20190327

Pada 26 Januari 2019, Aku Ingin Memberikan Segelas Es Teh Kepada Kim Jungwooo

TIPS BELI TIKET KONSER ARTIS SM DI KOREA (baca sampai habis ya)


Hari ini menandai tepat 2 bulan setelah aku jauh-jauh ke Korea demi nonton dede-dede gemesq - pemberi warna dalam hidupku - my sunshine - NCT127.

Keberangkatan ke Korea waktu itu bener-bener dadakan, bisa dibilang super impulsif - mungkin keputusan terimpulsif yang pernah aku ambil dalam 27tahun terakhir :") (sambil mikir, keputusan impulsif lain apa yang pernah aku ambil). Kalo dipikir-pikir ada sedikit seee...di..kit penyesalan, karena ditengah krisis ekonomi - rendahnya pemasukkan - dan banyaknya kemauan -- pulang-pulang dari Korea aku menjadi sobat misqueen yang menganggung hutang tiket pesawat, dicicil sampe 6 bulan kedepan (sebaiknya jangan dicontoh ya).

Jadi, konser The Origin ini adalah konser pertama yang aku tonton pas lagi puncak-puncaknya musim dingin, dan ngerasain suhu -7°C pas antri merchandise TT_TT. Tapi demi dede-dede gemesq aku rela - demi jastip aku rela :( - aku bahkan beli merchandise halu, yang mana aku orangnya aslinya pelit banget urusan jajan merchandise. Yang bikin sedih cuma 1 sih - gara-gara kedinginan aku jadi ga ada semangat untuk cari-cari freebies atau goods fan site NCT yang cuco meyong :( , semoga ada kesempatan lain ya ffuffuffu...

Berhubung kelar ngantri merch jam 12 siang (MULAI NGANTRI DARI JAM 9 PAGI fyi) dan konser mulai jam 6 sore, jadi aku sempetin jalan-jalan dulu ke tempat lain, makan siang dan tidak lupa ibadah (yang nonton konser jan lup tetap beribadah lo! biar baerkah fangirling annya) PAS jam 6 kurang dikit aku sampe di venue - DAN masih harus nyari pintu masuk section ku yang mana masih agak jauh. WOW WOW WOW - deg2an si - takut kelewatan konsernya (meskipun dijalan sudah nyiapin diri untuk kelewatan 1 lagu). Sampailah ke proses pengecekan tiket (agak deg2an yang lebih ekstra, karena ini ceritanya aku beli tiket dari tangan kedua - karena ga memungkinkan untuk nge war sendiri dan sedikit kuatir tiketnya ga valid - TAPI ALHAMDULILLAH bisa masuk dan dapet gelang kayak masuk ke Jatim Park gitu kkk)

DAN! Ternyata ketika aku sampai di venue - KONSERNYA BELUM MULAI, ternyata mereka nungguin aku :") 

 gimana ya...

20180612

Emmm...Girl's Only? Inspired by Movie Ocean 8

-- disclaimer : no - I am not going to write about 101: Being a Criminal for Dummies -- 
please, please excuse my vocabulary and the grammatical errors.


So, Hi again~
I hit my laptop as soon as finished cleaning up upon I arriving at home -
it's 1 am here and I just came back from watching 'Ocean's 8' - yeah that movie about bunch of female thieves.
(yes, it's Ramadhan and I could've doing i'tikaf, but my cycle force me not to :( )

No it's not something to be proud of (to be home at 1 am, driving alone and I was violating some traffic rule, oops) but, I just need to write these down  here to remind future me -- who might had mood swings, slight depression or the same old problems: insecurities.

So
The movie could just be a 'female version ocean series' (I always love Ocean 11-13 tho) like what people have predicted -  but what aspire me was the girl power spirit and taking vengeance upon your ex to the next level (it's not like I have an ex that needs some kick in the butt - but I can say I encounter some similar situation - I have sort of hatters).

All along the movie what's on my mind was,'Which should I go next? What things should I learn next (insert: considering of going back to university to pursue another degree). I want to go to New York (tbh I've never wanted to go to NY, but I just changed my mind: I want to go see Metropolitan Museum of Art where Met Gala happens. Ok). And...I want to learn how to negotiate - no - more like I must learn how to negotiate. 

20180420

You're The Cause of My (fake) Euphoria

When I am tired
When I am alone
When I need to be understood
When I need some affection 
When I need (fake) euphoria
I can only rely on you 
you
you
you
N*scafe White Coffee packed in box
):)

You'll be the cause of my (fake) euphoria
I'll be dancing
I'll be singing
I will believe I still have some hope
I will believe I still have a cause 
You're the cause of my euphoria
....
***

Finally a post TT_TT
 I've been sooo frustrated dealing with my writer's block
writer's block on doing this wretched blog (ikr)
I was thinking nothing express me better than my blog
so when I couldn't drop a single letter (!) 
it hurts me so much
it feels like a constipation
but on a yearly basis (Naudzubillah)

SO how's life?
mine is... a bit... changing
I have (nearly) found the real meaning of
'stay out of my comfort zone'
I HAVE CROSSED MY COMFORT ZONE PEOPLE!!!
I am currently on the actual war  
that I've been avoiding for my entire life

but PRAISE TO THE LORD Alhamdulillah
in this chaos, he sent me a new hope
besides N*scafe White Latte packed in box 
(I don't really drink canned drink, because I have this habit to not only finish the drink, but also biting it's straw)
BTS and it's deep song, 
God also sent me Lucas and his boys ok... 
let's forget all the past and begin a new start!!! 
P.S : Sorry to other group I've been favoring at, I couldn't mention one by one because my current obsession is BTS, Lucas and his boys (maybe I will add JaeHyun and Jeno, so it become Lucas, Jaehyun, Jeno and them Boys), wait! Can I add one more : it's RedVelvet's Luv Kit (seulgi shade) and their latest A side 'Bad Boy' ... it's enough. 

ok ENOUGH!
(sigh)
at least I've define my comfort zone
next : I gotta figured my goal and my cause
hope it's not too late because I've spent 27 years ( :( ) breathing and doing nothing meaningful other than making korean idol group become richer by selling them album.

GOOD BYE my mid 20's 
I'll be 30 in 3 years.
(sigh)


Hello this is Lucas
credits to google

***
latest obsession:



and I want to rant here:
why the h*ll they use 'Claire De Lune' out of billions of classic composition!
THIS GOT ME LUNATIC cause it will grow more of MY PERSONAL CONNECTION towards BTS :(

I used to plan to fly to Korea for them next comeback
It was supposed to be my birthday gift from me to me
but why it's on Ramadhan :(
WHYYY

and how dare you use euphoRIA as the title.
WHY BTS WHY *big hit*
how much more will you play with my heart.


and oh
don't forget April 22nd 2018 will mark 1 year anniversary of Wings Tour Bangkok tragedy...
uuurgh still want's to see them live :(