20171122

My Unrequited Love


So , I was here going to rant about
how two days ago I was awaken
and I feel like what I need the most rn is affection

well, put that aside
because I've tried to taking care of it

While browsing for this post's picture

I was like, "wow! it's November already and it's going to end soon...And 2018 is coming fast"
and I was thinking, I am still thinking about it.
What I've done so far...
Though I've been working in some company with a'global environment'
I've went to Japan, and been to Shibuya and Tokyo Disneyland
or I've been to Holy Land
(and insert 'watching BTS concert' overseas, although I almost got killed)
this year...

It seems like my truest dream are still still far away
it's so frustrating, I feel like I am actually on an 'unrequited love' situation
 ...
 
 ***
 By the way during my flight to Holy Land
I got a chance to watch these movies:


Wild (2014)

20171009

1st World Problem

((MY HOMEEE!!! taken @ Tokyo Disneyland))


My current 1st world problem:
nooo it's not involving to get married asap
or getting a new job
(although those 2 are pretty crucial)

my current 1st world problem is...
should I delete my current instagram
(I have 2 public accounts, 1 stalking account, 1 secret account, and 2 online shop accounts)
and make the new one.
OR
should I just keep going with the old one.
Well, since I stopped working on my previous office job
I was thinking about deleting my main main account 
and start something new with a travel-esque thing
since I love traveling a lot.

Now that I already have some new concept
this issue became bigger in my world
hahhaha555

hmmm...

P.S : I am on ninja mode on my main account, cause I don't feel like to interact with people
and on semi ninja mode on my 2nd account, cause I wanted to use that account for my current purpose but the feed is kinda messy :p 
I-AM-CON-FUS-ED 


x.o.x.o
S
please anticipate my regular blog post
because I will keep this blog forever how cringy it is
(I was also thinking about deleting my facebook account)


MORE P.S:
Current mood



tribute to previous Japan trip
because OH-GOD! Japan is a land of Ikemen (or maybe cause I was in Tokyo, I mean..big city)

I wish I could live in Japan surrounded by Ikemen, writing a cringy book 
wearing bohemian dress and d*c marts on daily basis

20170917

Kartini (2017) : "Membuat Malu"



Kebetulan di Surabaya (dan beberapa kota lainnya di Indonesia) sedang berlangsung KIFF atau 'Korea Indonesia Film Festival' 2017 yang dilaksanakan di bioskop-bioskop CGV. Yang menarik bagi saya yang pelit dan jarang ke bioskop ini adalah harga tiketnya yang cuma 10,000 rupiah. Tahun kemarin saya sampai maraton dua film: satu film produksi Korea Selatan dan satu film produksi Indonesia. Tahun ini kebetulan cuma bisa 1 film saja karena keterbatasan waktu (?).

Ceritanya di suatu Jumat siang yang panas yang lalu, kelar ngurus VISA buat next dream trip (?) Saya lagi males banget pulang, dan ketika scroll timeline twitter munculah se-se tweet soal KIFF ini. Sebenernya mungkin apapun filmnya saya pasti nonton karena emang males di rumah, tapi takdir mengkatakan saya harus nonton Kartini. 

Sebenernya saya agak merasa jahat sih, karena baru nonton kalo tiketnya cuma 10rebuan aja. Saya sangat suka sih film-film (semi) biografi gitu (rasanya pasti ada yang di dramatisasi kan yaa), tapi sempat ada pengalaman saya kecewa sama film Soekarno (2013)...yang rasanya terlalu jauh dari yang saya harapkan, dan terlalu drama. Kalo ada orang yang bilang film tersebut bikin nasionalis, maka saya akan lebih milih film Habibie dan Ainun (2012) sebagai film yang membuat saya sedikit lebih nasionalis. Yah di akhir saya baru tahu sih kalau sutradara film Kartini edisi 2017 ini sama dengan sutradara film Soekarno. Dan film ini...bener-bener bikin saya...malu.