WTS/Sell/Jual Thread

My Korean name is Shin Hyun Ah.

Take Korean Name Generator today!

Created with Rum and Monkey's Name Generator Generator.

Thursday, June 28, 2012

Subhanallah! Glow in The Dark Lake !!!

I saw this on my G+ timeline
appeared randomly:

credits to : didyouknowclips @youtube

Subhanallah! I found it Amazing >v<
the lake is located in Victoria, Australia
and it's called Gippsland Lake
I just wanna make sure, THAT I WANT TO VISIT THIS PLACE SOMEDAY in spite of it's location in Aussie

some other picture : from Google Image :D

credit goes to : www.freefunlinks.com

Beautiful isn't it?!?
kyaaa~
SPREAD IT!

Tuesday, June 26, 2012

hey you supposed to studying now?!?

this video:

'Welcome to Indonesia Youtube'
which contains various artists from 'MY BOYS' BEAST until maliq d'essential, from my favorite dancing queen Miss A to UNGU 

and it's also gives a short appearance of Tiffany Alvord
which show her cover version of Gym Class Heroes Back Home

and I was instantly fall for it

check this out !


I don't I just in love with her version, but I like the original version too xD

oh my god my final exam week just came, and I am in major problem, since I have no mood for study at all! even 'touch' my tasks... GOD !!!
event I've made this:



 original picture credits goes to tripod (kikwang, doojoon and junhyung's fan acc)

NO HELP!

WHAT SHOULD I DO
I feel like wanna skip these 2 weeks and jump to 6th July 2012!!!
seriously, 
they day when I am suppose to arrange my VISA for my summer school plan >v<

I don't it seems like something bothers me, and I HATE IT!
I hate it when an unecessary things popped in my mind, and stick like a glued paper
you know I am easily distracted
even my handsome Kikwang doesn't really help

I need some attention divertor (?)
wtv~
it's just God please help me
please please
please
Let me focused on my exam weeks 
>_<

and one thing bothers me so much and made me wanna jump, is BEAST 2012's comeback on July,
seriously JULY !!!
OMO~ 
Bismillah


Sunday, June 24, 2012

these anger lead me to a random wish

what a clear tittle
seriously I am angry NOW ... to certain people, actually because of not so important reason, or maybe it's important actually...
yeaah, some THINGS made me kinda emotional lately

it's just...
GOD! 
PLEASE I BEG YOU
LET ME MARRY A FUNNY GUY WHO CAN DANCE WITH A WELL SHAPED BODY
and having a half asian half western look childern
please

amin

p.s: dan entah kenapa saya menyimpulkan sesuatu yang silly ._. :
akhir-akhir ini kaki dan tangan sering gatal gatal

premis 1
gatal-gatal itu biasanya sign buat sesuatu

premis2
akhir-akhir ini saya merasakan kemarahan luar biasa

konklusi
saya alergi pada kemarahan

how's that sound?
sekian

Monday, June 18, 2012

UKHTI48 Looking for SOME VIEWERS!

menindak lanjuti postingan 

ceritanye disana kita mau vidio buat:



setelah melewati proses panjang
di edit
ditolak *sama pocari, kayaknya kebanyakan adegan yg dianggap ngga penting sih TT^TT*

AKHIRNYA
di edit lagi U_U
upload
DITERIMA
masuklah vidio kita ke official youtube nya pocari 
ini DIA!!!


MOHON DUKUNGANNYA YAAA!!!
meskipun EPIC FAIL, saya ngga bisa nge dance
penuh pasir
tubuh kumal

namun~
SEMOGA DAPAT MENYEGARKAN TUBUH ANDA KETIKA SUNTUK DENGAN DRAMA KEHIDUPAN

ENJOY
dan

PLEASE PRESS "LIKE" BUTTON !!!


Saturday, June 16, 2012

I AM GLAD I KNEW IT!



today I am glad I knew it, I knew something
which irritates me recently
so THANK YOU GOD! Thank YOU Allah SWT !!!  الحمد لله ربّ العالمين
so I don't have any reason to angry --> hey it's like a reason to be angry actually
but yeah! once again you saved me
ain't trapped in those yaaa ... YOU!

if you knew how my life is full of disappointment because of one person
which I think you could be one of them
since I think you're no different
I was like counting the days back
and...I GOT IT! I understand
mwahahahaha kinda releived!


but it makes me wonder
ARE YOU DIFFERENT *refer to other person*?!?
hmmmhhh I just give it to Allah
I know he always gives me the best

I just I wanna sing After School Red's 하늘에 (in the night sky) for you
I guess those 'Oh!' days are really really gone
may your life blessed
amin

Thursday, June 14, 2012

this is how far girls can go

oke, tahun ini Alhamdulillah saya bisa bertandang lagi keee Singapuuur!!!

credits to google.com
due to Beautiful Show Tour 2012 yeeeah Beautiful Shownya BEAST <비스트>
raja di raja Most Favorite Boyband, currently

at first, I didn't know that BEAST would come to Indonesia too, jadi udah buru-buru aja waktu itu booked concert's tix, flight dan penginapan...dan dengan positive thinking SUPER POSITIVE THINKING, I thought that Singapore is more friendly, bisa ketemu di bandara dan fans-fansnya lebih jinak (dan ternyata nggak juga, DAN NGGA KETEMU DI BANDARA! TT^TT bahkan sampe mereka pulang)

hmmm... yeaaah gimana ya? namanya juga cuma gadis tropis biasa ckck >_<
finally the day had came 3 Maret 2012

I was at standing B section: a I choose right side, since I believe that right is 'right' you know what I mean,
but I was wrong. MY ULTIMATE BIAS (baca Lee Kikwang; 이기광) and MY SECOND BIAS (Son Dongwoon; 손동운), JARAAAAAAAAAAAAAAANG BANGET nyamperin right side, akhirnya baru tau aja kalo emang mereka lebih ke sebelah kiri --> CRY!!! TT^TT

yeeah okelah at least mereka SEMPET mampir ke right side, tapi bentar bangeeeet, dibanding Yoseob sama Hyunseung (fyi, dalam kehidupan BEAUTY ku mereka menempati least favorite lah, tapi ya tetep suka juga sih orang sama - sama anggota BEAST ini)

DAN THE FANGIRLS MOSTLY ARE ANNOYING!!! GRRR!!! there was a girl with a see through shirt, so we can peep her br*, which she is sooo annoying, I wanna CUT her br*! grrr, and I think she didn't really know BEAST's song . AAAARGH!!!

baiklah the lesson : DON'T GET TO EXCITED lah~ you might get dissapointed

AKU NGGA TAU KALO FANGIRL dan FANBOY yang mampu bayar TIKET yang cukup ehhhm MAHAL ITU LEBIH GANAS-GANAS DARI ANAK-ANAK PENONTON KONSER yang TIKETNYA 15.000-20.000 (secara ya sudah kebiasaan jadi FANGIRLnya THE CHANGCUTERS which I used to watch every gig where they perform, in Surabaya)
 AND COME ON !!! it was SINGAPORE , ngga nyangka aja...

oke dan ketidakpuasan yang menyesakkan dada itu *bahkan sampai sekarang* menyebabkan MUNCULNYA TINDAKAN NEKAT DARI DUA ORANG GADIS...

hmmm what's that?!? THAT'S THE POINT OF THIS POST xD
we heard
that
BEAST
were
staying
in ORCHARD HOTEL SINGAPORE 9th floor
so the main character:


me
 
and



this girl (let's call her ntonk)

made a plan! how about we chase them at the hotel
nice! TEKAT SUDAH BULAT

sesampainya di hostel kitaaa... awalnya mau ngga jadi... tapi yeaah, COULDN'T SLEEP!!! dan ngga mungkin kan kita gabung minum-minum sama bule yang suka 'cangkruk' di depan hostel

so after take a refreshing shower and changed with a clean clothes, I prepared my sarung, flip-flop and sweater (?) ...

출바아아아아아아아아아아알!!!
oke rutenya akan seperti ini:


berbekal sebuah peta, air putih, dan STAMINA KITA JALAN DAH! 
hmm mungkin perjalanan di mulai jam 11p.m atau jam 23.00 (waktu SG lebih cepet 1 jam dari Indonesia, dan fyi waktu di cerita ini adalah waktu Singapur), yah seinget kita sih soalnya jam 10 tuh kayaknya baru kelar konser dan balik hotel

KENAPA JALAN! yeaaah soalnya MRT tutup alias berhenti beroperasi sekitar yaah jam 11 an lah, pas banget...

akhirnya kita jalan
kesana
kemari
kesana
*sempet nyasar, salah baca peta kali ya*
kemari
kesana
kemari
SAMPAI AKHIRNYA SAMPAILAH KITA disekitar stasiun MRT Dhobby Gaut, oke artinya masih separuh perjalanan men ... fiuhhh
 ngaso dulu laaah~ sambil liat-liat sekitar



 *ini Jogja apa Singapur ya?!?*
oouuhyeaah lupa memperkenalkan itu ada tokoh baru, mari kita panggil dia Gitrix

kalo dipikir-pikir sebenarnya jalannya agak serem ya ... gelap, dan kita ngga tau kalo ada kemungkinan orang-orang drunk terus berbuat yang nggak-nggak, bahkan seingetku waktu itu kita lewat sebuah club yang musiknya kenceng banget, tauk deh

untungnya nggak kenapa-kenapa,

sampailah kita di orchard road... ya orchard road, shopping district legendaris di SG. tepatnya di depan Nge Ann City


ketemu TOMOCHIN!!! oshi ku di AKB48 hwehehe


kita sama cantiknya kaaaan!!! *muntah*



Chanel , LV dan gadis tropis yang jadi inspirasinya *you wiiish lol*
I love this LV pic --> monday in sahara lost in orchard mwahaha

woohooo perjalanan tinggal sedikit lagi
ngantuk? jelaasss... akhirnya setelah kurang lebih 3 jam jalan kaki (jadi waktu itu sekitar jam 3 a.m), kita memutuskan untuk mampir 'cangkruk' di warung Wendy's disono ... dan waktu itu gerimissss TT^TT
baiklah... 
makan makan dulu...samaa nge charge hape 



...
akhirnya 
gimana guys?

jalan lagiii?!?
yeaaah

jalanlah kita

SAMPE DI UJUNG ORCHARD ROAD! disanalah hotelnya
OMO OMO OMO!
dan you know hotelnya tuh di deket tempat semacaaam... tempat xxx gitu deh, ngga tau ya secara di billboardnya ada foto-foto cewe sexy sama iklan k*nd*m

AKHIRNYA

ADA
SEBUAH
VAN
(!!!)
dan didalemnya ada BAYANGAN COWOK-COWOK, dan salah dari kita meyakini itu adalah bang Joko alias bang JOKER alias Yong JunHyung!!!
UWAA!!! mereka mau kemana?!?
airport?!? balik ke Korea?!? masak sih

akhirnya dengan PIKIR PENDEK... kitaaa cegat taksi..
PAAAAAAAAK KE BANDARA!!!
*dan bener p`knya bilang kalian kok nekat jalan PAGI BUTA GINI, ini tempat ngga bener... apalagi 2 of us tampang ukhti bangeeet*

sampe dah... di airport... dan liat jadwal flight --> ngga ada flight pagi buta gitu ngga ada yang ke Korea deket2 itu jamnya... daaan... 

semua terasa sia-sia

hmmm...
hmmm...
hmmm...

brb mati suri

akhirnya karena MRT baru buka jam 6 pagi, dan waktu itu masih jam 4, kita memutuskan bobok-bobok cantik di bandara sampai MRT buka...

>>SEKIAN<<


that was the best a girl could get, ME WANT MORE!

aku sampe ngga tahu deh hikmah apa yang bisa dipetik dari cerita ini... tapi yang pasti ini pengalaman banget, ngga tau ya jalan kaki Bugis - Orchard itu kalo di konversi ke wilayah Surabaya gimana. 
YANG PASTI SUATU HARI AKU MAU KETEMU BEAST LAGI dan TOWEL-TOWEL laah #plak
yeaah suatu hari sebelum aku ketemu my man from heaven yang bisa di adore all day long, dan sebelum aku berhenti jad fangirl...
amiiin

FOR SOME OTHER SG TRIP STORY *in a TOURIST MODE not a FANGIRL MODE*
you can click



Saturday, June 9, 2012

Elektro Kif by Blanca Li

Last Tuesday (5/June/2012)
I attended an amazing dance performance which the choreography created by Blanca Li a France Man
at Sheraton Hotel Surabaya the event was held by Institut Francais Indonesia




okay unfortunately I wasn't took any pictures nor videos
but I really really want to let people know how great they was
so here I am^^

fortunately I found some videos about their performance in other places:

 credit : northstage @ youtube

credit : airstand @ youtube

the setting was some boys who attended a school, there were class setting, basketball court setting, computer laboratory setting, etc

It's amazing how Mr. Blanca Li create a choreography that suits those setting, how the dancers 'played basketball' while dancing, or 'listened to the teacher' and 'answered teachers' question while dancing! it's amazing

for those who lives in Surabaya maybe it's too late if you wanna watch the performance live
but the opportunity still available for you who lives in Jakarta the performance is going to be held at 11 June 2012 at 8 p.m in Graha Bhakti Budaya Taman Ismail Marzuki 

I hope the dance team have another opportunity to visit Surabaya! 
ELEKTRO KIF TRES BIEN!!!♥

OPEN FOR BUSINESS!!!

I've prepared some online shops account
the name is 'SPRING RAIN'
*the idea just came up, just like how 'monday in sahara' did xD*



 PROVIDE CLOTHING and COLLECTIBLE ITEMS xD

available at:

just help me spread my products
first project is for my summer school allowance #coinforsummerschool
THANK YOU!!!